Heart Stealer Devil’s Black David

Született / Date of birth: 2021. July 18.
Szín / Colour: 
MCO n – Fekete / Black (carries dilution – hordozza a gént, amitől kék kölykei is lehetnek)
Szülők / Parents: Langstteich’s Co’Raggea May & Sharm World Tirreno Blue
Szülők tesztjei / Tests of Parents: HCM, PKD, SMA, PKDef N/N

Kiállítási eredmények / Result of Shows:

  • 7-10 hónapos kategóriában EX1, NOM BIS (2022. április 09. Budapest / Felis Hungarica Nemzetközi Macska kiállítás)

Régóta vágytunk egy szép fekete cicára. Mióta Dark Chocolate elhagyta otthonunkat, azóta is álmodoztunk egy szép fekete kandúrról. Nem kell tovább vágyakoznunk, megérkezett hozzánk Black, ahogy én hívom vagy Dark, ahogy Niki nevezi és ezzel egy csapásra van két fiatal kandúrunk.

Black az első olyan cica a házunkban, aki apával érzi magát legjobban. Ok, hogy mi lányok már jó sok cicával osztjuk meg a fekvőhelyünket, de Black nem is próbálkozott nálunk, ő rögtön Gyuszit szúrta ki magának. Jó nézni a két pasit, ahogy egymás mellett tévéznek a kanapén. Blackről mindent elmond, hogy a közeledésünkre hanyatt vágja magát és mutatja, simogass, még simogass! Ritka egy „ribi” pasas. Imádjuk a barátságos, nyugodt, bújós természetét.

Nagyon szép fiú, úgy, ahogy van tökéletes számunkra. Erős testalkatú fiú, akinek finom tapintású, fényes a bundája. Kedves a tekintete, szép a fej formája, hosszú fülei pamacsosak, jó állásúak. Farka hosszú és dús szőrzetű. Imádjuk minden porcikáját. Még nincs 1 éves de már nagy fiú, erősen érdeklődik a tenyészetünk cica lányai iránt. Nagyon várjuk, hogy apává váljon.