Shellys Dream White Angel

Született / Date of birth: 2022. March 28.
Szín / Colour: 
MCO w 62 – Fehér sárga szemekkel / White with yellow eyes
Szülők / Parents: Virginia Marelax Pride & Justcoons Utah Jazz
Szülők tesztjei / Tests of Parents: HCM, PKD, SMA, PKDef N/N

Kiállítási eredmények / Result of Shows:

  • 4-7 hónapos kategóriában EX1, NOM BIS, Best in Show 1. helyezett (2022. október 15. Győr / Felis Hungarica Nemzetközi Macska kiállítás)
Shellys Dream White Angel és az első kiállításán kapott Best in Show serlege

Shelly’s Dream White Angel 2022 nyarán költözött tenyészetünkbe. Tenyésztőjét már 10 éve ismerjük, ugyanabban az egyesületben vagyunk, kiállításokon rendszeresen találkozunk, jó kapcsolat alakult ki közöttünk. Angel, magunk között csak Angyalka pont olyan ártatlan és kedves gyermek, mint amilyennek első látásra is tűnik. Nagyon igényli a szeretgetést, hogy odabújjon egy kicsit hozzánk és dorombolhasson, belesimulhasson az ölünkbe. Nagyon hamar beilleszkedett hozzánk, minden cicával jól kijön. A legjobb barátnők lettek Yrmával, de Thunderrel is rengeteget játszanak.
Először a tekintete fogott meg, de mikor jobban és közelebbről is megnéztem, nagyon szép, kiegyensúlyozott fajta jegyekkel rendelkezik. Gyönyörűen fejlődik nálunk. Szép állású fülei jól látható hiúz bojtokban végződnek. Magas fejtetőn, homloka szépen ívelt, boxa markáns, ezért nagyon karakteres az arca. Álla erőteljes és orrához képest egy vonalban végződik. Tökéletes profilja van. Erős csontozatú cica, aki még fejlődésben van, testét, puha bunda takarja, mely sűrű, tömött szőrzetű, hosszú farokban végződik. Ez a fehér bunda jól takarja valódi színét mely valószínűsíthetően genetikailag vörös alapszínű.
Nagyon várjuk jövő évben Angyalka gyermekeit, reméljük ilyen szép fehér cica babákkal is meg fog ajándékozni bennünket.