HU*Angelpaw Lady Rosalie – neutered – ivartalanított

IVARTALANÍTOTT/NEUTERED

Született / Date of birth: 2017. September 17.
Szín / Colour: MCO w 61 – Fehér kék szemekkel / White with blue eyes
Szülők / Parents: Adrastia’s Fergie GR & HU*Tourmalynx Platon
Rosalie tesztjei / Tests of Rosalie: HCM, PKD, SMA N/N

Lady Rosalie, becenevén Rozi, Fergie és Platon párosításából született az L alomban, Fergie első gyermekeként. A 3 csodaszép fehér lány közül, neki lett mindkét szeme kék és ő hallott mindkét fülére. (A fehér cicáknál hallásvizsgálatot kell végezni, ha tenyészteni szeretnénk velük) Nagyon tetszenek a fehér Maine Coon cicák, Rosalie különösen a szívembe lopta magát mind külső, mind belső tulajdonságaival.

Rozi nagyon eleven gyerek volt, alig volt néhány hónapos, amikor a lábát olyan szerencsétlenül törte, hogy operálni kellett. Sokáig gondolkodtam, hogy jó lesz-e vajon ilyen szeles gyerek tenyész cicának, de 1 éves koráig hatalmas változáson ment keresztül. A néhány héttel később született N alom kék lányaival rengeteget játszottak és nagyon össze is szoktak a fiatalok. A kis raptorok az első évben rengeteg kalandot éltek át együtt és bennünket is sokszor mosolyra fakasztottak. Elég megnézni a Facebook posztjainkat. Reggelre sokszor meglepetésben volt részünk. :-)

A Fergie almokra jellemzően Rosalie sokáig nagyon anyás volt, nem igazán vágyott a mi társaságunkra. Fergie anyu második szülése után, azonban elválaszthatatlanok lettünk. Mindenhová elkísér, szinte belém bújik és hangot ad a szeretgetés utáni igényének.

Beszélget. Biztosan láttál már cicát, aki a madarakat figyeli és közben érdekes mekegő hangot ad ki. Ő bárkivel szívesen beszélget ily módon. Nagyon mókás fiatal hölgy.

Megjelenése elegáns. Nemcsak a fehér szőrzete miatt, de a tartása, a járása is csupa kellem. Fülei fantasztikusak, nagyon jó állásúak. Homloka szépen ívelt, boxa is megfelelő.  Szemből nagyon attraktív, inkább bájos az arca, mint morcos. Még fejlődésben van, 1 éves alig múlt. Nagyon kíváncsi vagyok 3-4 éves korára mennyit fog változni.

HU*Angelpaw Lady Rosalie 2,5 éves