Adrastia’s Fergie GR – neutered – ivartalanított

Született / Date of birth: 2016. August 01.
Szín / Colour: 
MCO w 63 – Fehér felemás szemekkel / White odd eyed
Szülők / Parents: Alma Libre Afterglow*PL & MetatronEyes Mozart
Fergie tesztjei / Tests of Fergie: FELV, FIV negative, gen HCM, PKD, SMA N/N

Nagyon vágytam egy fehér cicára. Aki tenyészt, az tudja, hogy nagyon nehéz igazán szép, egészséges és jó vérvonalú fehér cicára szert tenni.

Fergie 1 éves korában érkezett tenyészetünkbe Anastásiától, a mi csodálatos görög tenyésztő barátnőnktől. Sok beszélgetés előzte meg a kialakult bizalmat és barátságot közöttünk. Nem Fergie volt az első cica, akit szerettünk volna elhozni a tenyészetéből, de ő a legjobbat szerette volna nekünk adni, így vártunk kitartóan. Megérte.

Nem tudom kifejezni azt a hálát, boldogságot és büszkeséget, amit érzek, hogy Fergie a miénk lehet. Azt mondják nincs tökéletes tenyész cica, azonban ha rá nézek,én úgy érzem, ő az. TÖKÉLETES. Nekem!

Fergie feje – profilja, fejformája, szemből az arca – pontosan olyan, amilyennek a Maine Coon cicának lennie kell. Hatalmas testű lány. Megjelenésében a régi és az új vonal egyesül. Teljesen hófehér (nem sárgul), selymes a bundája, a felemás szemei csak extrák ezen felül. A valóra vált álom.

Nagyon kedves, bújós, dorombolós, jámbor lány. Különlegesen jó anya, rengeteg időt tölt a kicsinyeivel, 12 hetes koruk felett is ápolja, gondozza őket.