CH HU*Beloved Dreamcoon Quintin – neutered – ivartalanított

IVARTALANÍTOTT/NEUTERED/CASTRATED

Született / Date of Birth: 2013. April 09.
Szín / Colour: MCO d 22 – Vörös klasszikus cirmos / Red classic tabby
Szülők / Parents: Dalinda Sky Beyrouth, CZ & GIC Capone Sky Beyrouth, CZ
Szülők tesztjei / Tests of Parents: FIP, FELV, FIV, HCM, HD, PL negativ
Quintin tesztjei / Tests of Quintin: HCM, PKD, SMA, PKDef N/N, carries dilution and non-agouti, FIV, FELV negativ

Pedigree of Quintin

Kiállítási eredmények / Result of Shows:

  • 3-6 hónapos kategóriában 2 x EX1, 2 x BIV, 2x NOM BIS, 2 x BIS, 1 x BOB (2013. július 20-21. / FIFe Cat Show Cieszyn)
  • 3-6 hónapos kategóriában 1x EX1, 1x BIV, 1x NOM BIS (2013. augusztus 03. / FIFe Cat Show Bratislava)
  • 3-6 hónapos kategóriában 2x EX1 – 2x NOM BIS (2013. október 05-06 Budapest / Felis Hungarica Nemzetközi Macska kiállítás)
  • 6-10 hónapos kategóriában 2x EX1 (2013. november 09-10 Wien / ÖVEK)
  • 6-10 hónapos kategóriában 1x EX1, 1x BIV, 1x NOM BIS (2013. december 14. Budapest / Felis Hungarica Nemzetközi Macskakiállítás)
  • Felnőtt kategóriában 2x CAC, 1x BIV, 2x NOM BIS (2014. október 04-05 Győr / Felis Hungarica Nemzetközi Macskakiállítás)
  • Felnőtt kategóriában 1x CAC, 1x CACIB (2014. december 13-14 Budapest / Felis Hungarica Nemzetközi Macskakiállítás)

kész-felirat

Quintin 2013 nyarán került tenyészetünkbe egy lengyel kiállításon való bravúros szereplése után. Nagyon köszönjük Somogyi Ivettnek ezt a gyönyörű vörös kandúrt. Hatalmas megtiszteltetés, hogy ő a miénk lehet!

Quintin nemcsak a MAINE COON fajtajelleg külső jegyei miatt söpri be a díjakat a kiállításokon, de fantasztikus természete is van. Fülei magasan tűzöttek, tekintete szinte hipnotizál, farka dús szőrzetű és hosszú, csontjai erőteljesek. Profilja igazán figyelemreméltó. Édesapjától és édesanyjától is nagyon jó tulajdonságokat örökölt. A kiállításokon nagyon jól viselkedik, a bírák imádják. Mindene a játék, és igazi kis kandúrként szeret befeküdni az ölünkbe egy kiadós simogatásra, masszázsra.

Tenyészetünkbe és családunkba is nagyon hamar beilleszkedett, a többi cica is hamar befogadta. Egy igazi kiskamasz, élénk-játékos, mégis, mint egy rongybaba, bármit lehet vele csinálni. :-) Egy igazi szívtipró. Senki sem tud neki ellenállni, mindenkit levesz a lábáról. Tenyészetünk másik kandúrjával, Konráddal is jól kijönnek egymással.

Nagyon vártuk saját tenyésztésű fekete füst Maine Coon lányunkkal, Amberrel történő pároztatásukat. Gyönyörű szép cicákkal ajándékoztak meg bennünket a D alom, az F alom és a H alomban.

MORE PHOTOS

 

 

 

 

 

 

Quintin kis korában megvédte a játékait :-)

.