HU*Tourmalynx Platon

Született / Date of birth: 2015. December 27.
Szín / Colour:
MCO a – Kék / Blue
Szülők / Parents:  BY*Dana Anaverina & IC Morty Viktoria Pride, CZ
Platon tesztjei / Tests of Palton: FIV, FELV negative; DNA tests: HCM, PKD, SMA, N/N

Kiállítási eredmények / Results of Shows:

  • Felnőtt kategóriában 1x CAC (2016. december 10 Budapest / Felis Hungarica Nemzetközi Macska kiállítás)

 

Platon abból a tenyészetből került hozzánk, ahonnan első Maine Coon cicánkat vásároltuk. A Tourmalynx Maine Coon tenyészet tulajdonosaival, Zsófival és Tamással barátság alakult ki közöttünk. Nagyon szépen köszönjük nekik, hogy ez a csodás kis kandúr, a miénk lehet.

Platon kék cica. Kék. Ezenkívül gyönyörű. Aki ismer bennünket, tudja, hogy a kék cicák iránti szenvedélyünk nem mostani keletű. A jövőben talán sikerül megvalósítani azt a álmunk is, hogy csak és kizárólag teljesen kék solid (nem cirmos) és igazán szépséges Maine Coon cicák szülessenek nálunk egy és ugyanazon alomban.

Platon ígéretes fiatal kandúr. Fülei nagyon jó állásúak és szép sűrű bojtban végződnek. Homloka szépen ívelt, boxa és álla erőteljes. Így mind szemből, mind oldalról nagyon kiegyensúlyozott képet mutat.  Szülei méretéből kiindulva szép és nagy testű cicára számítunk 2-3 éves korára.

Természetét tekintve nagyon kedves, bújós, dorombolós, játékos. Minden társával jól kijön, gyakorlatilag egyik percről a másikra elfogadta minden cicánk. Nagy reményeket fűzünk hozzá. Reméljük, hogy nagyon szép cica babákkal fogja nőstényeinket és természetesen bennünket is megajándékozni a jövőben.