Tourmaline Cat Elanor – neutered – ivartalanított

IVARTALANÍTOTT/NEUTERED

Született / Date of Birth: 2011. november 05.
Szín / Colour: MCO n 09 22 – Barna klasszikus cirmos fehérrel/ Brown classic tabby with white

Elanor_DSC_0782Első MAINE COON cicánk, ELANOR 2012. telén költözött hozzánk Siklósi Zsófi tenyészetéből. Ekkor döntöttük el, hogy megalapítjuk saját tenyészetünket, mert sok ilyen Maine Coon kiscicát szerettünk volna magunk körül tudni nap, mint nap.

Gyönyörű tekintete megigézett bennünket már az első alkalommal. Nem volt túl sok információnk a fajtáról és a fajtajegyekről, de sikerült egy csodálatos és játékos természetű, megjelenésében impozáns nőstényre szert tennünk. Köszönjük Zsófinak ezt a drága kincset, valamint a türelmét és őszinte, segítő tanácsait a tenyészet indításával kapcsolatban.

ELANOR egy kis „vadóc” és nagyon bátor cica lány volt kiskorában. A mindenre kíváncsi, tipikus Maine Coon cica a nyomunkban volt állandóan. Házunk megtelt élettel, azt mondtuk rá annak idején, hogy 5 fiúval felér. :-) Élveztük a pajkosságát, a felfedező körútjait. Imádott játszani mindennel, ami csak mozgott. Fantasztikus vadász a mai napig. Gyakorlatilag egy új gyerekünk lett, aki rengeteg örömet okozott nekünk és persze rengeteg figyelmet is igényelt.

Ahogy az idő telt, egyre komolyabb Hercegnővé vált, de mai napig rendszeresen előtör belőle a gyermek és megmutatja játékos, vadóc énjét.  Ugyanakkor szeret a lábunkhoz dörgölőzni, lányom egy-két jutalom falat ellenében bármit elér nála. Az ül szó nem ismeretlen számára és szívesen apportírozik is, akárcsak egy kutya.

ELANOR másfél éves korában hozta világra első kölykeit. Az első alomban (A alom) 7 gyermekkel ajándékozta meg családunkat. A szülés minden komplikációtól mentes és elég gyors lefolyású volt. Fantasztikus anya! 12 hetes koruk után is szívesen szoptatja gyermekeit. Az apukával,  Konráddal találkozásuk első percétől szerelmesek egymásba. Elanor nagyon türelmesen fogadta a fiatal kis kandúrt, majd később, a cicababák érkezése után is megbízott Konrádban.

ELANOR a második almot (B alom) is világra hozta és tüneményes picikkel ajándékozott meg bennünket.

Elanor, a szerető mami: