HU*Angelpaw Maine Coon cica tenyészet így élvezi a nyarat

Maine Coon tenyészet cicák a kifutóban
HU*Angelpaw Maine Coon tenyészet cicái már a kifutóban élvezik a nyarat

Angelpaw Maine Coon cica tenyészet és a forró nyár

Tenyészetünk Maine Coon cicái az F alomból élvezik a nyarat. Az első kötelező oltás után kijöhettek a cica szobából és elfoglalták a nappalit és kilátogattak a cica kifutóba is. A rosszcsont cica gyerekek megtalálták a biztonságos kert által kínált lehetőségeket. Egész nap úgy játszanak mint a gyerekek. Jó látni önfeledt játékukat. Fogócskáznak, bújócskáznak, kergetik a repkedő és ugráló rovarokat.

Fairy Tail Maine Coon cica
Angelpaw Maine Coon tenyészet cicái játék közben – Fairy Tail

Fairy Tail, Maine Coon tenyészetünk kis cica gyöngyszeme, megmutatta hasikáját a játék közben. Édes, húsos, csókolni való hercegnő, játékos természettel. Nagyon már az új gazdija, hogy megölelhesse őt.   ❤️

Angelpaw Maine Coon tenyézset - Full of Joy eladó Maine Coon cica
Angelpaw Maine Coon tenyézset – Full of Joy eladó Maine Coon cica

Full of Joy, tenyészetünk egyetlen Maine Coon cicája, aki még gazdira vár. Akárcsak az oroszlán király, úgy pózolt a fatörzsön, hogy megmutassa milyen erős és nagy fiú. Az édes, doromboló Angelpaw Maine Coon cica egyike a kedvenceinknek, a kedves természete miatt. Olyan tenyésztők vagy kedvenc gazdik figyelmébe ajánljuk, akik számára fontos a cica kiegyensúlyozottsága és emberekkel való barátságos természete, valamint sok időt tudnak vele tölteni, mert igényli a szeretgetést.

Angelpaw Maine Coon tenyészet - Full Moon cica
Angelpaw Maine Coon tenyészet – Full Moon, az ügyeletes fekete-füst szívtipró

Full Moon a fekete füst szívtipró. Mindig tudja mivel vegye le anyját és  gazdáit a lábáról. Ellenállhatatlan, amikor a kezünkbe véve tarja a kis pofikáját a csókokért. Az ügyeletes szép fiú. A hölgyek kedvence. Hasonlít a D alomból származó Dynamite -ra (Démonnak hívják). Démon mami sem tudna neki ellenállni, kenyérre kenné, mint a vajat.

Angelpaw Maine Coon tenyészet - Amber mami
Angelpaw Maine Coon tenyészet – Amber mami

Amber mami nem szeret kint lenni a kifutóban, mert igazi Hercegnő. De mindig a nyitott ajtó közelébe fekszik le, hogy szemmel tarthassa csemetéit a kertben. Így biztonságban tudja őket és ha úgy érzi, bármilyen veszély leselkedik rájuk, azonnal kint terem és magához hívja csemetéit. El tudnánk nézegetni Maine Coon tenyészetünk cica gyerekeit egész nap.