HU*Angelpaw Cristiano Ronaldo – neutered – ivartalanított

IVARTALANÍTOTT/NEUTERED/CASTRATED

Született / Date of Birth: 2014. May 14.
Szín / Colour: MCO a – Kék / Blue
Szülők / Parents: CH HU*Beloved Dreamcoon Sabine & IC HU*Beloved Dreamcoon Konrad
Szülők tesztjei / Tests of Parents: FELV, FIV negativ
Cristiano Ronaldo tesztjei / Tests of Cristiano Ronaldo: HCM, PKD, SMA, PKDef N/N

Pedigree of Cristiano

Kiállítási eredmények / Result of Shows:

  • 4-7 hónapos kategóriában 2x EX1 (2014. október 04-05 Győr / Felis Hungarica Nemzetközi Macska kiállítás)
  • 4-7 hónapos kategóriában 1x EX2 – against our Hu*Angelpaw Dark Chocolate (2014.december 13. Budapest /Felis Hungarica Nemzetközi Macska kiállítása)
  • 7-10 hónapos kategóriában 1x EX1 1x BIV (2014. december 14. Budapest / Felis Hungarica Nemzetközi Macska kiállítás)

kész2-felirat

Cristiano Ronaldo saját tenyésztésű cicánk. Nagyon vártuk Sabine és Konrád párosításából a gyerekeket. Cristiano elsőként született a C alomban 173 grammal és első ránézésre feketének tűnt. Majd ahogy testvére, a fekete füst Cleopatra is a világra jött és száradni kezdett a szőrük, jól láthatóvá vált a különbség közöttük. Nagyon boldogok voltunk, mert szívünk mélyén reménykedtünk, hogy a dilution gént hordozó szülőkből esetleg kék cica is születhet. Mindennek a valószínűsége 2,5% volt. És megtörtént!!!
Cristiano az első hetekben a Crystal nevet viselte, mert mi is és az állatorvos is kislánynak néztük. Később méretei miatt lett gyanús a neme. Bár testvérei sem voltak kicsik, de ő volt a legnagyobb az alomban, 7 hetesen 1210 grammot nyomott, 6 hónaposan 6 kg-ot, 7 hónaposan 7 kg-ot, 8 hónaposan egy 7,6 kg-os, nagy plüss mackó volt, 9 hónapos korában elérte a 8 kg-ot. Anyjától örökölte hatalmas termetét, apjától kedves, barátságos természetét és azt a sármot, ami Konrádban annyira elvarázsol. Imádjuk őt, nagy boldogsággal tölt el bennünket, hogy velünk marad. Szőre középhosszú, sűrű és pihe-puha tapintású, fülei jó állásúak, a boxa (pofikája) erőteljes. Farkán a szőr dús és sűrű. Nagyon kedves természete miatt is illik rá a Maci becenév. Szeret odakint szaladgálni, kergetőzni, majd bejönni hozzánk és odabújni mellénk, hanyatt fekve követelni a simogatást. A játéknál jobban csak a hasát szereti, ez meg is látszik csodaszép, robosztus testalkatán.

Cristiano kiskori képeiből pár itt tekinthető meg/ Some photos about Cristiano when he was kitten: További fotók / More photos

Cristiano Ronaldo 1,5 éves volt, amikor egy egyszerű szemgyulladás, bármilyen kezelésre sem akart megszűnni. Több szemész szakorvos is vizsgálta, amikor felállították a diagnózist, entropium. A szemhéj műtétet követően ivartalanítottuk, mert nem akartuk, hogy esetlegesen örökítse a betegséget. A ma már 10 kg -os nagy mackó boldogan éli nyugdíjas életét Angelpaw családunk körében.

MORE PHOTOS

Cristiano, a mackó 11 hetesen/ the teddybear when he was 11 weeks old.