Maine Coon macska babáink a H alomból új gazdiknál

Maine Coon macskáink a H alomból, akik már fél évesek, új gazdáiknál élnek boldogan

Hosszú ideje nem jelentkeztünk. Ideje híreket adni magunkról, beszámolni a H-s gyerekekről.
Harley, Heartbreaker, Heavenly Joy és Hugs and Kisses mindannyian fantasztikus otthonra leltek. Nagyon boldogok vagyunk, amikor az új családoktól – gazdiktól, tenyészetektől – kedves híreket és szép vagy cuki fotókat kapunk, mert láthatjuk drágaságaink fejlődését és így Maine Coon macskáink életének részesei maradhatunk.

HU*Angelpaw Harley, bátor és magabiztos kis kandúrunk Németországban él, Sonja tenyészetében. Nagyon büszkék vagyunk rá, elégedettek vagyunk fejlődésével. Sonja csodálatos képekkel ajándékoz meg bennünket, mint például ez itt:

HU*Angelpaw Harley Maine Coon macska fiú

HU*Angelpaw Heartbreaker is Németországba költözött egy tenyészetbe. A fantasztikus, bújós természetű kis Maine Coon kandúr baba macska nagyon a szívemhez nőtt, amíg velünk lakott. Nehéz szívvel váltam meg tőle.

De látva a képeket, melyet Marion küldött nekünk, tudom, hogy játékos és boldog élete van.  Mindig is imádott a kertben rosszcsontolni. Nincs ez másképpen most sem.

HU*Angelpaw Heartbreaker Maine Coon macska fiú egy másik német tenyészetben

HU*Angelpaw Heavely Joy cica lányunk boldog családra talált Magyarországon. Egy kedves, fiatal párnak szépíti meg és színesíti mindennapjait.

Heavenly Joy Maine Coon macska lányunk új otthonában

Kell-e több egy Maine Coon macska tenyésztőnek?
Ezek a képek többet mondanak ezer szónál. :-) Amikor ilyen és hasonló fotókat és híreket kapunk, akkor szívünk megtelik szeretettel és mindig mosolyra húzódik a szám. Újra átélem azokat a pillanatokat, amiket a kis drágáinkkal éltünk meg és elképzelem most milyen huncutságokkal lepik meg az új szülőket. Mellettük nem lehet unatkozni. A nap fényesebben ragyog tőlük, a takaró melegebb az ölelésükkel, édesebb zene nincs is a dorombolásuknál. Igazán értékes az az idő számunkra, amit velük tölthetünk, az élet legnagyobb ajándékai ők számunkra.

Nagyon hálásak vagyunk az új gazdiknak azért a szeretetért és törődésért, amelyet Maine Coon macska babáink élvezhetnek az új családjaik körében. Nem tudok mást mondani, csak hogy Köszönöm nektek!

Hogy miért is nem beszéltem Hugs and Kisses macska lányunkról? Erről többet a hétvégén! ;-)

Itt pedig meg lehet tekinteni a legújabb Maine Coon macska babáinkat az I alomban.