HU*Angelpaw Night Star – neutered – ivartalanított

IVARTALANÍTOTT/NEUTERED

Született / Date of birth: 2017. December 04.
Szín / Colour: MCO a 09 – Kék fehérrel / Blue with white
Szülők / Parents: CH PL*Ashabelle Xaliah & HU*Tourmalynx Platon
Night Star tesztjei / Tests of Night Star: HCM, PKD, SMA N/N

 

 

Night Star, azaz Csillag, más néven „A lány” szintén tenyészetünkben marad.

Az N alom cicáit magunk között csak úgy hívtuk: A fiú, A lány és Szőri. :-) Valahogy rajtuk ragadt ez a megnevezés. Szóval a lányunk, a ház urának kedvence is tenyésztésre termett. Sokáig várta a gazdiját – aki kezdő tenyésztőként szeretett volna vele tenyészteni – azonban az élet néha komoly akadályokat tud görgetni az emberek céljai elé. Így történt, hogy A lányunk fejlődését mi magunk követhettük szemmel december végéig, amikor is úgy döntöttünk, ő is marad nálunk.

Nagyon hasonlóak Night Queen-nel, mégis nagyon sok mindenben különböznek. Night Star inkább apára, Platonra hasonlít megjelenésében és fejlődésében is. Hosszabb testű, karcsúbb testfelépítésű jelenleg, mégis azt gondoljuk 2-3 éves korára nagyobb lesz a testvérénél. Csodás profilja van, tökéletes állnak a fülei és csodás, hosszú szőre nagyon elegánssá teszi megjelenését.

Csillag nagyon huncut és kíváncsi természettel van megáldva. Mindent megkóstol, kikutat, ellop. Mi nagyon szeretjük az ilyen egyéni és „jég hátán is megélő” karaktereket, mint az övé. Nagyon kíváncsian várjuk a kölykeit.