Bemutatjuk Maine Coon tenyészetünk fiatal cicáit 3/1 PL*Ashabelle Yrma

Ashabelle Yrma, tenyészetünk ifú üdvöskéje és jövendő nagyasszonya

Yrma – Yrmuskin – Kis főnök

2022 tavaszán láttuk meg Yrma fotóját az interneten és ahogy az lenni szokott, szerelem volt első látásra. Azon nyomban fel is vettük az Ashabelle tenyészettel a kapcsolatot, hogy elmondjunk mit érzünk Yrma iránt. Nem volt ismeretlen a tenyészet számunkra, hiszen onnan származik CH*Ashabelle Xaliah kék Maine Coon cicánk is. Hatalmas volt az öröm, amikor kiderült, ennek a gyönyörűséges kék-füst-teknőc lánynak mi leszünk az alattvalói és tenyészetünkbe költözhet. Igen, igen. Elnyerte a szívünket egy „színes” cica is.

Mi mindent lehet tudni Yrmáról?

Maga a megtestesült álom! Mindene tökéletes! Annyira, de annyira elégedettek vagyunk fejlődésével. Hamarosan 10 hónapos lesz és hatalmas termetű Maine Coon cica. Gyönyörű minden részletében. Tökéletes számunkra a testfelépítése, fülei, szemei, profilja, farka, de még a személyisége is.
Nagyon jól kijön fiatal barátnőjével White Angellel és a nálunk született kis barátjával Thunder of Night-tal. Hármasban óriási bújócskázást, fogócskázást rendeznek. Imádja a játékot, a vadászatot, nagyon aktív cica, aki mindenhová követ bennünket Nikivel. A kanapén apa mellé fekszik, mert királynőhöz illően elvárja, hogy senki se zavarja nyugalmát. Imádja a simogatást, babusgatást. Dorombológép üzemmódra kapcsol, mihelyt hozzáérünk. Még többet a leggyönyörűbb tortie Maine Coon cicáról, Yrmáról a saját oldalán lehet megtudni.

Másik két fiatal Maine Coon cicánk: