Maine Coon cica babákat várunk – baby boom lesz nálunk?

Mi lehet a legnagyobb boldogság a tenyésztő számára, mint ha a pároztatások sikerülnek?

Örömmel jelentem be az Angelpaw Maine Coon cica tenyészetből, hogy babákat várunk. Reméljük sok édes Maine Coon cica babát! :-) Mert hogy 3 sikeres párunk is van!
Tudom, hogy sokan azért olvassátok az oldalunkat, mert már tűkön ülve várjátok a jó hírt, hogy cicák szülessenek végre nálunk. Nem szeretek semmit elkiabálni – főleg a tavalyi év után, amikor olyan kevés babánk született vagy maradt életben – de nem bírom magamban tartani a hírt és a várakozás izgalmában is szeretnék veletek osztozni.

Kik is lesznek hamarosan boldog szülők?

Az első két párosban anya és lánya, a kék bombázóink nagyjából egyszerre fognak gyermekeiknek életet adni, május vége felé.

  • Xaliahtól és Platontól csak csupa kék solid (azaz nem cirmos) cicákat várunk:

  • Night Queentől és Quintintől színesebb alom várható, lehetnek közöttük kék vagy fekete teknőc és kék vagy fekete cirmos teknőc lányok valamint kék vagy fekete solid és kék vagy fekete cirmos fiúk:

Harmadik párosunk kölykeit én várom már nagyon nagyon. Ebből a párosításból, ha születne egy szép kék vagy fekete fiú, megtartanám. Titkon remélem, hogy még egy Cristiano Ronaldot vagy ahhoz hasonló szép fiút ajándékozna nekem Sabine, akinek valószínűleg ez lesz az utolsó gyermekáldása június elején.

  • Sabine és Platon gyerekei között lehetnek a legkülönbözőbb színű cicák, mint pl. kék vagy fekete solid lány, kék vagy fekete cirmos lány, kék vagy fekete teknőc lány, kék vagy fekete cirmos teknőc lány, fekete vagy kék solid fiú, fekete vagy kék cirmos fiú:

Az izgalom óriási nálunk. A cica mamák jól vannak, lassan, de biztosan kerekednek, még inkább kényeztetésre vágynak, az étvágyuk pedig hatalmas. Szurkoljatok nekünk, hogy minden rendben legyen és egy kicsit több mint egy hónap múlva jöhessek vissza a jó hírrel. :-)