CH HU*Angelpaw Amber – neutered – ivartalanított

IVARTALANÍTOTT/NEUTERED

Született / Date of birth: 2013. május 01.
Szín / Colour: MCO ns – Fekete füst / Black smoke
Szülők / Parents: HU*Beloved Dreamcoon KONRAD & Tourmaline Cat ELANOR
Amber tesztjei / Tests of Amber: HCM, PKD, SMA, PKDef N/N

Pedigree of Amber

Kiállítási eredmények / Results of Shows:

  • Felnőtt kategóriában 2x CAC (2014. április 05-06 Győr / Felis Hungarica Nemzetközi Macska kiállítás)
  • Felnőtt kategóriában 2x CAC (2014. október 04-05 Győr / Felis Hungarica Nemzetközi Macska kiállítás)
  • Felnőtt kategóriában 1x CACIB (2014. december 13. Budapest / Felis Hungarica Nemzetközi Macska kiállítás)

kész-felirat

Amber tenyészetünkben első szülöttként és a legnagyobb súllyal jött világra az A alomban. Így az első saját Maine Coon cicánk. Az első perctől tudtam, hogy tenyésztésre termett. Hatalmas baba volt, ráadásul apja gyönyörű fekete füst és selymes bundáját örökölte. Szinte mindenben az apjára emlékeztetett, akiért teljesen odavagyok. Első látásra szerelembe estem vele. De mivel nem volt más kandúr a tenyészetben a papáján kívül, ezért álmomban sem gondolhattam rá, hogy megtartom.

Amberrel remek kapcsolatom alakult ki. Ahogy nőtt, egyre szebb és szebb lett. Konrád méltóságát és mégis bújós, hangosan dorombolós természetét örökölte. Kísérget a lakásban, mindig finoman megsimogat a farkával. A cicákkal is remekül kijön, mégis nagyon okosan távol tartja magát a „balhéktól”. Amolyan igazi jó kislány. Anya szemfénye.

Nehezen tudtam volna megválni tőle, de végül a szerencse csak ránk mosolygott, mert HU*Beloved Dreamcoon Quintinnel bővült a családunk (Ivettnek örök hála érte) és így nincs akadálya, hogy Amber is az Angelpaw hölgyei között maradjon és szépséges cicákkal ajándékozzon meg bennünket és majd az új gazdikat.

Quintin és Amber párosításából gyönyörű kiscicákra számítottunk. Quintin vörös, tömött bundája és fantasztikus fajtajegyei párosítva Amber finom, selymes szőrével és gyönyörű arcocskájával csodálatos királylányokat és királyfikat eredményezett a D alomban.

Amber kiskori képeiből pár itt tekinthető meg/ Some photos about Amber when she was kitten: HU*Angelpaw AMBER Maine Coon cica

Amber 2017. novemberében ivartalanítva lett 2 év sikertelen pároztatás után, így most boldogan éli nyugdíjas életét Angelpaw családunk körében.

 

 

A nagyszerű mami: